Yanaz İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ilgi, istidat ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak, onların gelişimlerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan, geçmişini tanıyan, geçmişinden ders alıp geleceğe yürüyen, adaletli davranan, üretken, bilinçli, bilime, sanata ve spora evrensel düzeyde katkı sağlayan, kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TELEFONUMU BIRAKIYORUM KİTABIMI OKUYORUM, YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUM, DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ, E-TWİNNİNG (BENİM KALEMİM)

WEB - https://yanazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yanaz Köyü BARTIN